Zoek op

POM

1) Striptekenaar 2) Surinaams gerecht
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/POM/1

POM

[polymeer] - ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/POM_(polymeer)

Pom

[gerecht] - Pom is een populaire Surinaamse ovenschotel. Pom is van origine een traditioneel Creools gerecht. Het basisingrediënt is afkomstig van de wortelknollen van de tayer (Xanthosoma sagittifolium) die in het binnenland van Suriname groeit. In de volksmond noemt men deze tayer pongtaya of pomtayer en het daaruit bere...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Pom_(gerecht)

Pom

[striptekenaar] - Pom (pseudoniem van Jozef Van Hove) (Berchem, 16 november 1919) is de tekenaar en scenarist van de stripreeks Piet Pienter en Bert Bibber. Als kind was hij verzot op strips en hij begon ze na te tekenen. Vooral Kuifje was voor hem een bron van inspiratie. Hij volgde echter nooit een grafische opleiding, ma...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Pom_(striptekenaar)

Pom

Term van de optiebeurs: Public Order Member. Lid van de optiebeurs die op de vloer orders voor klanten uit laat voeren. In het algemeen een bank of commissionair ( > beleggen > effecten > opties > standaard)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/pom.htm

Pom

Verdikte wortel geraspt en in de oven bereidt met bijv. kip en groenten. Een gerecht uit Suriname
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10965

POM

Public Order Member. Dit is een lid van de Euronext dat orders van het publiek en van POCMs op de beurs mag laten uitvoeren.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/pom

POM

POM is de afkorting van Particulate Organic Matter, de hoeveelheid organische bestanddelen (afkomstig van plant of dier)
Gevonden op http://www.vliz.be/vmdcdata/faq/keywords.php
Geen exacte overeenkomst gevonden.