Zoek op

RMA

RMA betekent Return Material Authorization oftewel Retourneren Met Authorisatie. Dit betekent in de praktijk dat (defecte) artikelen teruggestuurd mogen worden naar de leverancier. Een RMA-procedure wordt opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. Een RMA-nummer is een uniek nummer dat dienst doet als een toestemmingsc...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/RMA

RMA

RMA betekent Return Material Authorisation oftewel Retourneren Met Authorisatie. Dit betekent in de praktijk dat (defecte) artikelen terug gestuurd mogen worden naar de leverancier. Een RMA procedure wordt opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. Een RMA-nummer is een uniek nummer dat dienst doet als ee...
Gevonden op http://www.callcenterwoordenboek.nl/site/content.php?page=1&item=24

RMA

Een RMA is een digitaal systeem waarvan de inhoud en de applicatie zelf te beschouwen zijn als archiefbescheiden in de zin van de wet. Een RMA is het archief of een onderdeel van een archief van een organisatie.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie

RMA

Software in gebruik bij een organisatie voor het beheer van haar archiefbescheiden. De primaire functionaliteiten van een dergelijk systeem zijn het identificeren, waarderen, opnemen, registreren, classificeren, opslaan, behandelen, toegang geven, volgen en het overdragen en vernietigen van archiefbescheiden.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie

RMA

Software used by an organization to manage its records. Its primary management functions are categorizing and locating records and identifying records that are due for disposition. RMA software also stores, retrieves, and disposes of the electronic records that are stored in its repository.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie
Geen exacte overeenkomst gevonden.