Zoek op

STRADDLE

1) Rolsprong
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/STRADDLE/1

Straddle

Straddle is een term uit de handel in opties. Een straddle houdt in dat tegelijkertijd call- en put-opties op eenzelfde aandeel met eenzelfde expiratiedatum en uitoefenprijs gekocht of verkocht worden. Men spreekt over "long gaan" als er een put en call (straddle) wordt gekocht, terwijl het verkopen van de combinatie (die men niet in bezit heeft.....
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Straddle

Straddle

Optiestrategie waarbij gelijktijdig een PUT en een CALL worden gekocht of verkocht, waarbij de uitoefenmaand en de uitoefenprijzen gelijk zijn. Kan worden gekocht (long straddle) of verkocht (short straddle) ( > beleggen > effecten > opties > strategie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/straddle.htm

Straddle

Een optietransactie, waarbij een put en call worden gekocht of een put en call worden verkocht, die betrekking heeft op dezelfde onderliggende waarde, uitoefenprijs en looptijd.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Straddle

(opties) Constructie waarbij een belegger een call en een put-optie koopt op dezelfde onderliggende waarde, met dezelfde uitoefenprijs en dezelfde looptijd. In Nederland: dubbele sandwich
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10353

Straddle

Constructie waarbij een belegger een call en een put-optie koopt op dezelfde onderliggende waarde, met dezelfde uitoefenprijs en dezelfde looptijd.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10374

Straddle

Het aan- of verkopen van een call en put optie tezamen, met dezelfde onderliggende optie voorwaarden
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10820

Straddle

begrip van de optiebeurs. Men verkoopt tegelijk put-opties (puts) en call-opties (calls) van dezelfde effecten. De afnemers van de puts en calls gokken tegen betaling van premie op resp. een koersdaling en een koersstijging. Ook: dubbele sandwich. call-optie, put-optie, spread.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10872

straddle

combinatie van koop- en verkoopoptie, rolsprong (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/straddle

Straddle

Een straddle is een optiecombinatie waarbij door de belegger zowel een call-optie als een put-optie wordt gekocht (long straddle) of verkocht (short straddle) met dezelfde uitoefenprijs en dezelfde uitoefenmaand.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_s.asp

Straddle

Een vrijwillige blinde inzet van de speler die under the gun zit. De straddle is doorgaans twee keer zo groot als de big blind. De persoon die de straddle plaatst is als laatste aan de beurt in de pre-flop inzetronde. De straddle wordt met name in live no-limit en pot-limit games gebruikt. Een straddle zorgt voor extra geld in de pot en genereert a...
Gevonden op http://www.lowlimitpoker.nl/pokertermen/

Straddle

Een optieconstructie waarbij een belegger een calloptie en een putoptie koopt op dezelfde onderliggende waarde, met dezelfde uitoefenprijs en dezelfde looptijd.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/s.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.