Zoek op

SUBWOOFER

1) Lagetonenluidspreker 2) Luidspreker met basweergave
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SUBWOOFER/1

Subwoofer

Een subwoofer is een luidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage tonen, die vaak ook gevoeld kunnen worden en onder (sub) het bereik liggen van een normale woofer. Het gaat dan om tonen die in het frequentiebereik beneden de - ruw gemeten - 80 Hz vallen. Deze 80 Hz is gekozen omdat 80 Hz niet al te moeilijk is o...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Subwoofer

Subwoofer

Een subwoofer is een luidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage tonen, die vaak ook gevoeld kunnen worden en onder (sub) het bereik liggen van een normale woofer.
Het gaat dan om tonen die in het frequentiebereik beneden de - ruw gemeten - 80 Hz vallen. Deze 80 Hz is gekozen omdat 80 Hz niet al te moeilijk is...
Gevonden op http://www.avblog.nl/woordenboek/s/Subwoofer

Subwoofer

Luidspreker voor de weergave van lage tonen. Er zijn twee soorten subwoofers: actief (met ingebouwde versterker) en passief (geen versterker ingebouwd). Wordt standaard gebruikt bij home cinema.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

Subwoofer

(Luidspreker die de hele lage tonen weergeeft. De kast is normaal nogal groot in formaat en zwaar. Wordt het best onderaan de computertafel geplaatst of achter een zetel. Zo komen de bastonen veel beter tot hun recht.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.