Zoek op

TONER

1) Aanwijzer 2) Die aanwijst 3) Drukinkt 4) Drukinkt in poedervorm 5) Drukinktstof 6) Iemand die iets laat zien 7) Inkt 8) Inkt in poedervorm 9) Inkt voor printers 10) Inktpatroon 11) Inktstof 12) Kleurstof 13) Organische kleurstof, o.a. gebruikt in fotokopieermachines 14) Poeder dat gebruikt wordt in laserprinters en kopieerapparaten 15) Poederige...
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/TONER/1

toner

poedervormige inkt voor laserprinters en kopieerapparaten
Gevonden op http://anw.inl.nl/article/toner

Toner

Toner is een poeder dat gebruikt wordt in laserprinters en kopieerapparaten, waarmee de tekst en afbeeldingen op het papier gevormd worden. Oorspronkelijk was toner grafietpoeder; moderne toners zijn een mengsel van grafiet en een polymeer. De poederdeeltjes zijn ongeveer 8 tot 12 micrometer in diameter. In kleine apparaten zit de toner meestal in...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Toner

Toner

Soort inkt voor kopieermachines en laserprinters. Eigenlijk is het een soort poeder, dat door een elektrostatische lading op het papier komt te staan.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

Toner

Toner is een poeder dat gebruikt wordt in laserprinters en kopieerapparaten, waarmee de tekst en afbeeldingen op het papier gevormd worden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

toner

Een gekleurd pigment of een oplosbare kleurstof, meestal blauw of violet, die aan zwarte inkten wordt toegevoegd om de bruine nuance weg te nemen. Uiteraard is toner ook een (giftige) kleurstof die gebruikt wordt in laserprinters en die na verhitting het beeld op de afdruk vormt.
Gevonden op http://www.gianottenprintedmedia.nl/grafisch-woordenboek/details/toner

Toner

Elektrisch geladen, gepigmenteerde kleurdeeltjes die door tegengesteld geladen trommels worden aangetrokken en die onder inwerking van druk of warmte aan het substraat hechten. Toner wordt gebruikt in kopieermachines, laserprinters en verschillende digitale persen.
Gevonden op http://www.roulartaprofessional.be/grafischnieuws/e-cademy/grafischglossari

Toner

Toner (toner cartridges) is een poeder dat gebruikt word in laserprinters en kopieerapparaten. Dit poeder wordt aangetrokken door de “Drum”, of de “Photo Conductor Unit” en vervolgens op het papier afgedrukt.
Gevonden op https://www.inktweb.nl/woordenboek
Geen exacte overeenkomst gevonden.