Zoek op

Vastgoedcertificaat

Effect dat een vastgoed vertegenwoordigt en waarmee de belegger kan ontsnappen aan de nadelen van een rechtstreekse aankoop van vastgoed (gemakkelijke aan- en verkoop, geen notariskosten, beperkte financiële inbreng,...). De coupon van deze investering bevat meestal een deel huurinkomsten en een deel terugbetaling van het kapitaal.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10237

Vastgoedcertificaat

Een vastgoedcertificaat is een effect dat aan de eigenaar ervan recht geeft op een deel van de huurprijs en-of de herverkoopwaarde van het gebouw (of van de groep gebouwen) waarop het betrekking heeft.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10365

Vastgoedcertificaat

Effect dat een deel vertegenwoordigt van een onroerend goed en waarmee de belegger de nadelen vermijdt van een rechtstreekse vastgoedbelegging (vlotte aan- en verkoop, geen notariskosten, beperkte financiële inbreng,...). De coupon van deze belegging omvat meestal een deel huurinkomsten en een deel terugbetaling kapitaal.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10374

Vastgoedcertificaat

Vastgoedcertificaten worden uitgegeven ter financiering van commerciële gebouwen of kantoorgebouwen. Een belegger in een vastgoedcertificaten heeft een schuldvordering tegenover de emitterende vennootschap. De certificaathouder is dus geen medeeigenaar van het vastgoed. Het certificaat geeft recht op een deel van de netto-opbrengsten van de verhur...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10611
Geen exacte overeenkomst gevonden.