Zoek op

Backservice

Term die voorkomt bij pensioenverzekeringen.
Er wordt mee bedoeld: de verhoging van pensioenaanspraken over achterliggende dienstjaren bij verhoging van de pensioengrondslag (ofwel inkoop van pensioen over verstreken dienstjaren).
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Backservice

Verhoging van pensioenaanspraken over achterliggende dienstjaren bij verhoging van de pensioengrondslag. Deze verhoging van pensioenaanspraken komt voornamelijk voor in eindloonregelingen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10255

Backservice

Term bij pensioenverzekering, waarmee men inkoop van pensioen over verstreken dienstjaren (tegenover coming service = toekomstige dienstjaren) aanduidt. De wenselijkheid van een dergelijke inkoop kan zich voorzien zowel bij de invoering van een pensioenregeling, als later, wanneer men tot verhoging van de pensioenbedragen overgaat. De backservice m...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

Backservice

Backservice is de premie die betaald moet worden om bij een verhoging van het salaris de pensioenaanspraken over de achterliggende jaren aan te passen.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_b.asp

Backservice

De pensioenverhoging in een eindloonregeling. Gaat je salaris omhoog, dan gaat ook het pensioen dat je in het verleden hebt opgebouwd omhoog.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Backservice

De pensioenopbouw wordt verhoogd. Backservice wordt alleen toegepast bij een eindloonregeling. Gaat het salaris omhoog? Dan moet het pensioen dat in het verleden is opgebouwd ook worden verhoogd.
Gevonden op https://pensioenkijker.nl/home/begrippen/begrippen-a-e
Geen exacte overeenkomst gevonden.