
1) Aanbraden 2) Cauteriseren
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Dichtschroeien/1

1) Cauteriseren 2) Keukenterm
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Dichtschroeien/1

Het in hete margarine of een andere vetstoffen verhitten van vlees, wild of gevogelte zodat een mooi bruin korstje wordt verkregen. (zie ook `aanbraden`)
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Het in hete margarine of een andere vetstoffen verhitten van vlees, wild of gevogelte zodat een mooi bruin korstje wordt verkregen. (zie ook ` aanbraden `)
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Op hoog vuur en in zeer hete boter, vet of een combinatie daarvan vlees, gevogelte of vis snel rondom bruinbakken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Op hoog vuur en in zeer hete boter, vet of een combinatie daarvan vlees, gevogelte of vis snel rondom bruinbakken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

of aanbakken, aanbraden: vlees, wild of gevogelte op een heet vuur rondom dichtschroeien in boter, olie of een andere vetstof, zodat alle essentiële aroma’s bewaard blijven en het een mooi bruin korstje krijgt.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Op hoog vuur en in zeer hete boter, vet of een combinatie daarvan vlees, gevogelte of vis snel rondom bruinbakken
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.