Zoek op

faq

faq afkorting <frequently asked questions> veelgestelde vragen Voorbeeld:   `Klik op faq en je vindt een lijst met antwoorden op vragen die vaak worden gesteld.` ...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/faq

FAQ

1) Franco aan wal (afk.) 2) Goede middenkwaliteit 3) Veel gestelde vragen
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/FAQ/1

FAQ

Frequently Asked Questions. Veelgestelde vragen worden met de antwoorden gepubliceerd op een webpagina.
Gevonden op http://www.emazing.nl/woordenlijst.htm

FAQ

= Frequently asked questions.
FAQ-files zijn bestanden met lijsten van veelgestelde vragen (en het antwoord erop) op het Internet. Via FAQ`s wordt vermeden dat steeds dezelfde vragen worden gesteld. Internetgebruikers die, bijvoorbeeld via Usenet, een vraag willen stellen, kijken dus het best eerst in de FAQ`s.
Gevonden op http://www.iak.be/new/iakdownloads/internetglossarium.doc

FAQ

(Frequently Asked Questions, Veel Voorkomende Vragen, VVV) Een lijst van vragen die veel gesteld worden (op een nieuwsgroep) en de antwoorden daarop. In tegenstelling tot wat over het algemeen aangenomen wordt zijn veel FAQ's geen beginners gidsen. Vaak bevatten FAQ's ook antwoorden op vragen van gevorderden.
Gevonden op http://www.netadvies.nl/advies/woorden.html

FAQ

Frequently Asked Questions, verzameling van meest gestelde vragen over een onderwerp
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

FAQ

- Frequently Asked Question - Bestand met de meest gestelde vragen over een onderwerp, met de antwoorden op deze vragen. FAQ's zijn ontstaan op het Netnews voor nieuwe gebruikers.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/f.php?id=2926

FAQ

Afkorting van frequently asked questions ofwel veelgestelde vragen. Een FAQ of VGV bestaat uit een lijst met vragen en antwoorden die veel informatie bevat over de werking van een softwareprogramma of technologie. Het is een goed idee de FAQ of VGV door te lezen voordat je om technische ondersteuning vraagt via een telefoontje of een e-mail. Het is...
Gevonden op http://www.websitemaken.be/index.php?page=begrippenlijst

FAQ

(De afkorting van Frequently Asked Questions, Engels voor 'veel gestelde vragen'. Vrijwel alle producenten van hard- en software publiceren op het internet een FAQ met betrekking tot hun producten. FAQ's zijn niet altijd beginnersgidsen. Ze bevatten vaak ook antwoorden op vragen van gevorderden.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

FAQ

FAQ is de afkorting van Frequently Asked Questions wat staat voor veelgestelde vragen. De term FAQ is afkomstig uit de Usenet nieuwsgroepen waar men veelgestelde vragen uit de nieuwsgroepen verzamelde. Door deze samen met de antwoorden te rubriceren verzamelde men een schat aan vragen en antwoorden. Grote voordeel van een FAQ was dat de nieuwe gebr...
Gevonden op https://www.encyclo.nl//Media/Begrippenbank-Bedrijfskunde-Streutker/Begripp

FAQ

Frequently Asked Questions; verzameling van meest gestelde vragen over een onderwerp; zie PC+ nov 94
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10002

FAQ

Frequently Asked Questions
Document waarin men de antwoorden vindt op de meest gestelde vragen over een bepaald onderwerp. FAQ`s over de meest uiteenlopende onderwerpen, zijn te vinden in nieuwsgroepen en op webpagina`s.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10433

FAQ

Frequently Asked Questions
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10689

FAQ

Acroniem voor frequently asked questions ofwel veelgestelde vragen. Een FAQ of VGV bestaat uit een on line lijst met vragen en antwoorden die veel informatie bevat over de werking van een softwareprogramma of technologie. Het is een goed idee de FAQ of VGV door te lezen voordat je om technische ondersteuning vraagt via een telefoontje of een e-mail...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10860

FAQ

Frequently Asked Questions - vaak gestelde vragen. Veel web sites bevatten een FAQ pagina waarop de antwoorden te vinden zijn op vragen die ze vaak al tientallen keren per e-mail hebben beantwoord. Vaak erg nuttige pagina's.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11197
Geen exacte overeenkomst gevonden.