Zoek op

filet

de (m)/het filet zelfst.naamw.Uitspraak:   [fi'le] Verbuigingen:   filet|s (meerv.) plat stuk vis of vlees zonder graten of botten Voorbeelden:   `tongfilet`, `runderfilet`filet d'Anvers  (gerookte runderfilet)filet américain  (fijngemalen rau...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/filet

FILET

1) Anjer 2) Beenloos stuk vlees 3) Bereide vis 4) Boekbindersstempel 5) Boekbinderswerktuig 6) Boekdrukkerswerktuig 7) Botloos stuk vlees 8) Botloos vlees 9) Dun gesneden vis of vlees 10) Dun gesneden vlees 11) Dun uitgesneden reep vlees of vis 12) Dun uitgesneden stuk vlees 13) Dun uitgesneden vis of vlees 14) Dun uitgesneden vlees of vis 15) Dung...
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/FILET/1

Filet

het woord ‘filet’ heeft meerdere betekenissen:
Gevonden op http://kookrecepten.wordpress.com/recepten/keukentaal/keukentaal-f/

Filet

[Zwitserland] - Filet is een plaats en voormalige gemeente in het Zwitserse kanton Wallis, en maakt sinds 1 januari 2009 deel uit van de gemeente Mörel-Filet in het district Östlich Raron. ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Filet_(Zwitserland)

Filet

Uit `De lagere vaktalen: Diamantbewerking` 1914 stuk metaal, waarin gezet wordt, wat niet afgesneden is.
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/ginn001hand02_01/ginn001hand02_01_0009.php

Filet

Let op: Spelling van 1858 Fr., het net, of vischwant, of vogelnet; ook eene netswijze gewevene stof voor dameskleeden; bij de boekbinders, de vergulde lijsten op den omslag der boeken; bij de goudsmeden, de randen op de lepel- en vorkstelen. Filetten, filetteren, met het filet-ijzer strepen of kerven op...
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

Filet

Graatloos stuk vis of van het karkas losgesneden stuk vlees
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Filet

Graatloos stuk vis of van het karkas losgesneden stuk vlees.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Filet

Een graat of botloos stuk vis of vlees.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Filet

Een graat of botloos stuk vis of vlees. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Filet

a Haas van slachtdieren en wild (filet de boeuf: ossehaas); b van de graat genomen visvlees; c opgerolde lende- of contrefilet van kalfs- of varkensvlees, wel of niet met ingerold haasje
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.