Haccp definities

Zoek op

HACCP

HACCP logo #11075Hazard Analysis Critical Control Points, wettelijk verplicht kwaliteitssysteem voor levensmiddelenbedrijven.
Gevonden op http://www.cuy.be/ls/nl/teksten/logistiek/Woordenlijstlogistiek.htm

HACCP

HACCP logo #11302HACCP is de afkorting voor 'Hazard Analysis Critical Control Points'. Dit is een methode waarmee alle gevaren in diervoeding en levensmiddelen worden gecontroleerd. Met de HACCP-methode worden gevaren in voedsel geëlimineerd, voorkomen of tot een niveau gebracht dat aanvaardbaar is. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat mensen ernstig ziek kunnen wo...
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/HACCP

HACCP

HACCP logo #10756 HACCP, de afkorting voor ''Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is 'gevarenanalyse en kritische beheerspunten'''.(FoodHolland.nl) De afkorting wordt als zodanig uitgesproken: "ha-a-sé-sé-pé", of op Engelse wijze als letterwoord: ˈhæsəp. Bedrijven die...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/HACCP

HACCP

HACCP logo #11510Gevarenanalyse en kritische controlepunten (HACCP) is een systeem dat gevaren voor de voedselveiligheid detecteert, evalueert en beheerst. Het wordt door levensmiddelenbedrijven gebruikt om te zorgen voor veilig(e) productie, opslag en vervoer van levensmiddelen.
Gevonden op https://www.efsa.europa.eu/nl/glossary-taxonomy-terms/h

HACCP

HACCP logo #10165Hazardous Analyses Critical Control Points. Hygiënische eisen gesteld aan het klaarmaken, serveren en aanbieden van voedselproducten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10165

HACCP

HACCP logo #10412Hazard Analysis Critical Control Points. HACCP is een preventief systeem. Door de gezondheidsrisico`s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Meer specifiek: Een `Hazard` is een gevaar dat redelijkerwijs in een product aanwezig zou kunnen zijn en zod...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10412

HACCP

HACCP logo #10441Hazard Analysis Critical Control Points, wettelijk verplicht kwaliteitssysteem voor levensmiddelenbedrijven.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10441

HACCP

HACCP logo #10922 Informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de website van het Voedingscentrum.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10922

haccp

haccp logo #11557Een systematische aanpak om de veiligheid van voedsel, medicijnen e.d. te optimaliseren. Bedrijven in deze branche zijn verplicht een haccp-plan te hebben.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11557
Geen exacte overeenkomst gevonden.