
Doordat micro-organismen niet meer groeien bij een temperatuur van -10°C moet is een 2-sterren diepvries altijd minstens -10°C. Echter schimmels en gisten groeien nog tot en met -18°C. Daarom zal de temperatuur in een 3-sterren diepvries steeds minimum -18°C zijn. Idealiter zet je je diepvries dus op -22° C. Waarom toch nog dat verschil ?
D...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Doordat micro-organismen niet meer groeien bij een temperatuur van -10°C moet is een 2-sterren diepvries altijd minstens -10°C. Echter schimmels en gisten groeien nog tot en met -18°C. Daarom zal de temperatuur in een 3-sterren diepvries steeds minimum -18°C zijn. Idealiter zet je je diepvries dus op -22° C. Waarom toch nog dat verschil ?
D...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10190
Geen exacte overeenkomst gevonden.