
1) Saus 
Gevonden op 
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Meunière/1

Franse term voor een gerecht (meestal vis) dat in boter is gebakken, afgemaakt met zout, peper en citroensap en gegarneerd met gehakte peterselie.
Gevonden op 
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

 Franse term voor een gerecht (meestal vis) dat in boter is gebakken, afgemaakt met zout, peper en citroensap en gegarneerd met gehakte peterselie. Letterlijk: op de wijze van de molenaarsvrouw. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html 
Gevonden op 
https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Franse term voor een gerecht (meestal vis) dat in boter is gebakken, afgemaakt met zout, peper en citroensap en gegarneerd met gehakte peterselie.
Gevonden op 
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

‘a la meunière’ wijst op een bereidingswijze van vis. De vis wordt licht met bloem bestoven en in echte boter gebakken. Hij wordt geserveerd met citroen en peterselie.
Gevonden op 
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

 Franse term voor een gerecht (meestal vis) dat in boter is gebakken, afgemaakt met zout, peper en citroensap en gegarneerd met gehakte peterselie
Gevonden op 
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Franse term voor een gerecht (meestal vis) dat in boter is gebakken, afgemaakt met zout, peper en citroensap en gegarneerd met gehakte peterselie. Letterlijk: op de wijze van de molenaarsvrouw.
Gevonden op 
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
  Geen exacte overeenkomst gevonden.