
koude en warme gerechten met een dun laagje gelei of saus bedekken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Fr. napper. Mooi dun en gelijk bedekken, overtrekken met saus, kooknat, room, gelei, stroop, enz. van een gerecht, om het af te maken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Een gerecht met een saus, een coulis of een crème volledig en gelijkmatig overgieten.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Fr. napper. Mooi dun en gelijk bedekken, overtrekken met saus, kooknat, room, gelei, stroop, enz. van een gerecht, om het af te maken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

oversauzen of mooi en gelijkmatig bedekken-overgieten van een koud of warm gerecht (vlees, vis, wild, gevogelte of groenten) met een dun laagje saus, coulis, crème, gelei, enz.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Gelijkmatig met saus of gelei bedekken
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.