
1) Dikke ragout als vulling 2) Frans gerecht 3) Keukenterminologie 4) Ragout
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Salpicon/1

In kleine blokjes gesneden vlees, vis, schaaldieren, groenten, apart, of gemengd en gebonden met een saus altijd gebruikt voor een vulling.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Samenstelling van kleine, vrijwel gelijke blokken of blokjes gare grondstof, nl. vis, garnalen, kreeft, vlees, wild, gevogelte, ganzelever, ham, tong, cham pignons, wortelgroenten, artisjok, truffel, enz. Salpicons kunnen bestaan uit één grondstof (s-simples) of uit meer dan twee (s-composés). In de laatste gevallen worden ze gemengd soort bij...
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Samenstelling van kleine, vrijwel gelijke blokken of blokjes gare grondstof, nl. vis, garnalen, kreeft, vlees, wild, gevogelte, ganzelever, ham, tong, cham pignons, wortelgroenten, artisjok, truffel, enz. Salpicons kunnen bestaan uit één grondstof (s-simples) of uit meer dan twee (s-composés). In de laatste gevallen worden ze gemengd soort bij...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Samenstelling van kleine, vrijwel gelijke blokken of blokjes gare grondstof, nl. vis, garnalen, kreeft, vlees, wild, gevogelte, ganzelever, ham, tong, cham pignons, wortelgroenten, artisjok, truffel, enz. Salpicons kunnen bestaan uit één grondstof (s-simples) of uit meer dan twee (s-composés). In de laatste gevallen worden ze gemengd soort bij...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

In kleine stukjes of blokjes gesneden vlees, gevogelte of groente, gebonden met een saus, altijd gebruikt voor een vulling
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

In kleine blokjes gesneden vlees, vis, schaaldieren, groenten, apart, of gemengd en gebonden met een saus altijd gebruikt voor een vulling.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcs.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.