
Een st.-jakobsschelp is een tweekleppig schelpdier met mooie, waaiervormige schelpen. De inhoud bestaat uit een wit weekdiertje, stevig en zeer verfijnd van smaak. Bij de meeste recepten worden deze schelpdieren gaar geserveerd. Ze zijn erg geschikt om te grillen, bakken, stomen of te gratineren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Een st.-jakobsschelp is een tweekleppig schelpdier met mooie, waaiervormige schelpen. De inhoud bestaat uit een wit weekdiertje, stevig en zeer verfijnd van smaak. Bij de meeste recepten worden deze schelpdieren gaar geserveerd. Ze zijn erg geschikt om te grillen, bakken, stomen of te gratineren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Een st.-jakobsschelp is een tweekleppig schelpdier met mooie, waaiervormige schelpen. De inhoud bestaat uit een wit weekdiertje, stevig en zeer verfijnd van smaak. Bij de meeste recepten worden deze schelpdieren gaar geserveerd. Ze zijn erg geschikt om te grillen, bakken, stomen of te gratineren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Een st.-jakobsschelp is een tweekleppig schelpdier met mooie, waaiervormige schelpen. De inhoud bestaat uit een wit weekdiertje, stevig en zeer verfijnd van smaak. Bij de meeste recepten worden deze schelpdieren gaar geserveerd. Ze zijn erg geschikt om te grillen, bakken, stomen of te gratineren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Geen exacte overeenkomst gevonden.