Zoek op

AKA

1) Pygmeeënvolk 2) Rivier in japan
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/AKA/1

Aka

[volk] - De Aka vormen een pygmeeënstam van jager-verzamelaars, die leeft in de Centraal-Afrikaanse Republiek. Ze onderhouden economische banden met de Ngandu-landbouwers. Een rapport uit 2005 noemde de Aka-vaders de beste van de wereld. Hun kinderen zijn 47% van de tijd binnen handbereik. Hun complexe polyfonische muziek ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Aka_(volk)

AKA

Anti-kern-antilichaam.
Gevonden op http://www.dehelianthus-haarlem.nl/newhtml/lexicon/list_A.html

AKA

Afkorting van `Automated knowledge acquisition`. Dit zijn programma`s die de basisinformatie voor expertsystemen aanmaken. ( > beleggen > analyse > technisch > Kunstmatige intelligentie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/aka.htm

Aka

Koning van Kisj, stad in het oude Meopotamië, zoon van En-men-Barage-Si. Voerde niet zonder succes vele oorlogen tegen aanliggende stadstaten. Laatste koning van de eerste dynastie van Kisj. Volgens de legendes wellicht een tijdgenoot en vijand van de beroemde(re) Gilgamesj.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10531

Aka

rood-blauw
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10998

Aka

(Ajysyt) (Ajysyt) Anatolische naam, in een aantal dialecten als 'moeder' te vertalen. © nissaba.nl Deze pagina is 1482 keer bekekenhttp://www.nissaba.nl/godinnen-aka.php
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11137

AKA

Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent is een eenjarige niveau-1-opleiding die is bedoeld om jongeren de ruimte te geven om zich te kunnen orinteren op een bepaalde sector binnen het beroepsonderwijs. Daarnaast leren de jongeren sociale en arbeidsvaardigheden zoals werkritme en klantencontact.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.