Bavarois definities

Zoek op

bavarois

bavarois logo #1000 de bavarois zelfst.naamw. (m.) Verbuigingen: bavarois Verbuigingen: bavaroistje een koud dessert dat bereid wordt met gelatine, vruchtenmoes en slagroom
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/bavarois

Bavarois

Bavarois logo #10101) Schuimige slagroompudding 2) Frans nagerecht 3) Koud nagerecht 4) Franse pudding 5) Schuimig gebakje 6) Romig nagerecht 7) Pudding met eieren 8) Pudding 9) Nagerecht 10) Zuivelproduct 11) Instantpudding 12) Luchtig nagerecht 13) Gerecht 14) Luchtige pudding 15) Slagroompudding 16) Patisserie 17) Dessert
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Bavarois/1

bavarois

bavarois logo #11306nagerecht, ijsgerecht (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/bavarois

bavarois

bavarois logo #10835koude, luchtige pudding op basis van geslagen room en vaak vruchtenmoes, gebonden met gelatine en eieren nagerecht bestaande uit bavarois hartig gerecht op basis van groentemoes, bereid zoals bavarois
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/bavarois

Bavarois

Bavarois logo #10756Voor een vruchtenbavarois worden zachte vruchten gebruikt, zoals aardbeien, frambozen en abrikozen. Een bavarois bevat geen klontjes, en moet geheel glad zijn.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Bavarois

Bavarois

Bavarois logo #10329Een romig dessert, dikwijls verstevigd met gelatine.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10329

Bavarois

Bavarois logo #10377Een bavarois is een luchtig dessert met gelatine als bindmiddel. Stijfgeklopte eiwitten maken de bereiding luchtiger. Een opgesteven bavarois kunt u mooi ontvormen als u de vorm zo hoog mogelijk vult. Zo vermijdt u dat de bavarois inzakt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Bavarois

Bavarois logo #10912 Een luchtig slagroom en-of eiwitpudding gebonden met gelatine. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Bavarois

Bavarois logo #10945Een bavarois is een luchtig dessert met gelatine als bindmiddel. Stijfgeklopte eiwitten maken de bereiding luchtiger. Een opgesteven bavarois kunt u mooi ontvormen als u de vorm zo hoog mogelijk vult. Zo vermijdt u dat de bavarois inzakt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Bavarois

Bavarois logo #11641Een luchtig slagroom en/of eiwitpudding gebonden met gelatine.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.