
Een Noord-Italiaans klassiek gerecht, gemaakt met minstens vier soorten vlees. Geserveerd met een pittige, koude groene saus, salsa verde of met mostarda di Cremona (scherpe gekonfijte vruchten in mosterdsiroop).
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Een Noord-Italiaans klassiek gerecht, gemaakt met minstens vier soorten vlees. Geserveerd met een pittige, koude groene saus, salsa verde of met mostarda di Cremona (scherpe gekonfijte vruchten in mosterdsiroop).
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Mix van kookvlees van Piemontese origine. De samenstelling kan variëren naargelang de regio maar meestal gaat het over het klapstuk van rund, kalfsschenkel en een stukje gevogelte, die gekookt worden in bouillon en opgediend met groenten.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10715

Mix van kookvlees van Piemontese origine. De samenstelling kan variëren naargelang de regio maar meestal gaat het over het klapstuk van rund, kalfsschenkel en een stukje gevogelte, die gekookt worden in bouillon en opgediend met groenten.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10715
Geen exacte overeenkomst gevonden.