Braiseren definities

Zoek op

braiseren

braiseren logo #1000braiseren werkw. Afbreekpatroon: brai·se·ren Verbuigingen: braiseerde Vervoegingen: gebraiseerd (volt.deelw.) , het eerst aanbraden en vervolgens net onder het kookpunt gaar laten worden van bepaalde voedingsmiddelen, met name vlees, vis en harde groente Voorbeeld: 'In rode wijn gebraiseerde varkenswangetjes.' . 7 definities...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/braiseren

Braiseren

Braiseren logo #10101) Bereidingswijze 2) Smoren
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Braiseren/1

Braiseren

Braiseren logo #10101) Smoren
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Braiseren/1

braiseren

braiseren logo #11306smoren (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/braiseren

Braiseren

Braiseren logo #11178Het smoren of stoven van levensmiddelen in een pan met gesloten deksel en met weinig vocht (1-3) van de hoeveelheid.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding

Braiseren

Braiseren logo #10877Stoven, smoren (braisage: het stoofgerecht met de fonds)
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Braiseren

Braiseren logo #10945Kooktechniek die bijna identiek is aan smoren: het garen van product in een niet kokende vloeistof. Het vocht komt niet hoger dan een kwart van het product. Door bij lage temperatuur (onder de 70ºC) te werken, worden stugge eiwitten soepeler.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Braiseren

Braiseren logo #10945Stoven, smoren (braisage: het stoofgerecht met de fonds)
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Braiseren

Braiseren logo #10990 Stoven, in eigen vocht
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Braiseren

Braiseren logo #11588Stoven, in eigen vocht of vet gaar laten worden in een gesloten pan.
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcb.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.