Zoek op

codering

codering zelfst.naamw. het coderen Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: 'codering' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met codering: coderingen Deze woorden eindigen op codering: dec...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/codering

CODERING

1) Coderen 2) Het coderen 3) Notatie in symbolen 4) Registratie in symbolen 5) Registratie van symbolen 6) Sleutel 7) Tabellering
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/CODERING/1

CODERING

Gecodeerde pay-tv-programma`s worden veelal op deze manier uitgezonden, zodat alleen abonnees naar dit signaal kunnen kijken. In de decoders zal een decodeersleutel aangebracht moeten worden, om beeld en-of geluid te verkrijgen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10245

Codering

(De techniek van het vormen van gegevens - zowel tekst, audio als video - zodat deze enkel kunnen worden gelezen door de bevoegde zender en ontvanger. Codering kan ook worden gebruikt om merktekens aan te brengen in gegevens, zodat deze niet onaantoonbaar kunnen worden vervalst.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

Codering

Een OC-strategie waarbij de hulpmiddelgebruiker bepaalde codes gebruikt om de communicatie te bespoedigen.
Gevonden op http://www.xs4all.nl/~ijanmaat/OC/begrip.htm

Codering

Het proces waarbij berichten of gegevens zodanig worden versleuteld dat de inhoud niet meer op de normale manier kan worden gelezen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10860
Geen exacte overeenkomst gevonden.