Carpaccio definities

Zoek op

Carpaccio

Carpaccio logo #10101) Dunne plakjes vlees 2) Italiaans gerecht 3) Italiaans voorgerecht 4) Visgerecht 5) Vleesgerecht 6) Vleeswaren 7) Voorgerecht
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Carpaccio/1

carpaccio

carpaccio logo #11306voorgerecht bestaande uit dunne plakjes rauwe ossenhaas (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/carpaccio

Carpaccio

Carpaccio logo #10756[gerecht] - Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende (contrefilet, maar zonder vet randje, en ontdaan van alle kleine ongerechtigheden), met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper.(Il Cucchiaio d'Argento; ISBN 88 7212 223 6.) Het wordt vaak geserveer...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Carpaccio_(gerecht)

carpaccio

carpaccio logo #11344voorgerecht bestaande uit dunne plakjes rauwe ossenhaas
Jaar van herkomst: 1992 (Vogelaar in Raster 60, 70-74, 5 )
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Carpaccio

Carpaccio logo #10715Fijne plakjes rundvlees opgediend met olijfolie, kappertjes of mayonnaise. Het gerecht werd in 1950 gecreëerd in Venetië en dankt zijn naam aan een doek van de Venitiaanse schilder Vittore Carpaccio (15° eeuw) waarvan de werken in die periode in de stad werden tentoongesteld.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10715

Carpaccio

Carpaccio logo #10912 Een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken, dat bestaat uit zeer dun gesneden plakjes rauw rundvlees. Carpaccio is tegenwoordig een benaming voor de bereidingswijze, het heel dun in plakjes snijden van allerlei ingredienten. Bijvoorbeeld: er bestaat carpaccio van zalm, van vijgen en er zijn nog veel meer variaties. http://www.kokswereld.nl/cont...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Carpaccio

Carpaccio logo #10945Oorspronkelijk is het een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken, met name zeer fijngesneden plakjes rauw runderfilet. Tegenwoordig gebruikt men het ook als aanduiding voor het in zeer dunne plakjes snijden van groente, vis of vlees.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Carpaccio

Carpaccio logo #10990 Gerecht van flinterdun gesneden rauw (rund)vlees, bedruppeld met olijfolie en vinaigrette, soms met vlokken Parmezaanse kaas bedekt
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.