Carpaccio definities

Zoek op

Carpaccio

Carpaccio logo #10101) Dunne plakjes vlees 2) Italiaans gerecht 3) Italiaans voorgerecht 4) Visgerecht 5) Vleesgerecht 6) Vleeswaren 7) Voorgerecht
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Carpaccio/1

carpaccio

carpaccio logo #11306voorgerecht bestaande uit dunne plakjes rauwe ossenhaas (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/carpaccio

Carpaccio

Carpaccio logo #10756[gerecht] - Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende (contrefilet, maar zonder vet randje, en ontdaan van alle kleine ongerechtigheden), met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper.(Il Cucchiaio d'Argento; ISBN 88 7212 223 6.) Het wordt vaak geserveer...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Carpaccio_(gerecht)

carpaccio

carpaccio logo #11344voorgerecht bestaande uit dunne plakjes rauwe ossenhaas
Jaar van herkomst: 1992 (Vogelaar in Raster 60, 70-74, 5 )
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Carpaccio

Carpaccio logo #10377Carpaccio is een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken. Het bestaat uit zeer dungesneden plakjes rauw rundvlees met een vinaigrette van olijfolie en fijngesnipperde ui. De naam carpaccio wordt ondertussen ook gebruikt voor fijne sneetjes rauwe zalm of tonijn.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Carpaccio

Carpaccio logo #10912 Een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken, dat bestaat uit zeer dun gesneden plakjes rauw rundvlees. Carpaccio is tegenwoordig een benaming voor de bereidingswijze, het heel dun in plakjes snijden van allerlei ingredienten. Bijvoorbeeld: er bestaat carpaccio van zalm, van vijgen en er zijn nog veel meer variaties. http://www.kokswereld.nl/cont...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Carpaccio

Carpaccio logo #10945Oorspronkelijk is het een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken, met name zeer fijngesneden plakjes rauw runderfilet. Tegenwoordig gebruikt men het ook als aanduiding voor het in zeer dunne plakjes snijden van groente, vis of vlees.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Carpaccio

Carpaccio logo #10990 Gerecht van flinterdun gesneden rauw (rund)vlees, bedruppeld met olijfolie en vinaigrette, soms met vlokken Parmezaanse kaas bedekt
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Carpaccio

Carpaccio logo #11641Een koud voorgerecht uit de Italiaanse keuken, dat bestaat uit zeer dun gesneden plakjes rauw rundvlees. Carpaccio is tegenwoordig een benaming voor de bereidingswijze, het heel dun in plakjes snijden van allerlei ingrediënten. Bijvoorbeeld: er bestaat carpaccio van zalm, van vijgen en er zijn nog veel meer variaties.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.