Zoek op

GAP

1) Arrondissement in frankrijk 2) Arrondissement in hautes-alpes) (fr.) 3) Frans arrondissement 4) Hoofdplaats van Hautes-Alpes 5) Jat 6) Kloof 7) Plaats in Frankrijk 8) Stad in Frankrijk 9) Stad in het departement hautes-alpes (frankrijk)
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/GAP/1

Gap

[Hautes-Alpes] - Gap is een stad in zuidoost Frankrijk. Het is de hoofdstad van het departement Hautes-Alpes en heeft ca. 39.000 inwoners. Het ligt ongeveer 150 km ten noorden van Aix-en-Provence. De stad is bekend om de er geproduceerde kaas, de gapençais. De stad werd gesticht door de Galliërs. In 14 v.Chr. werd het ver...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Gap_(Hautes-Alpes)

Gap

[Pennsylvania] - Gap is een plaats (census-designated place) in de Amerikaanse staat Pennsylvania, en valt bestuurlijk gezien onder Lancaster County. ==Demografie== Bij de volkstelling in 2000 werd het aantal inwoners vastgesteld op 1611. ==Geografie== Volgens het United States Census Bureau beslaat de plaats een oppervlakt...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Gap_(Pennsylvania)

Gap

[kleding] - Gap Incorporated is een Amerikaanse detailhandelaar van kleding en accessoires die gevestigd is in San Francisco, Californië. Het bedrijf is in 1969 door Donald Fisher en Doris Fisher opgericht. In oktober 2006 had Gap Inc. ongeveer 150.000 werknemers en telde wereldwijd 3.139 winkels in de Verenigde Staten, Ca...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Gap_(kleding)

Gap

[skateboarden] - Een gap is in het skateboarden een te overbruggen tussenruimte. De uitdrukking wordt ook bij het snowboarden en inline skaten gebruikt. Een dergelijke `gap` kan worden gevormd door traptreden, een waterpartij, een stuk gras, een talud of een lege tussenruimte waar men overheen moet springen. Om een gap te p...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Gap_(skateboarden)

gap

•gat, opening •afstand
Gevonden op http://nl.wiktionary.org/wiki/gap

GAP

Goede agrarische uitoefening.
Gevonden op http://www.dehelianthus-haarlem.nl/newhtml/lexicon/list_A.html

gap

Een gap is een patroon in koersgrafiek dat ontstaat als de laagste koers van morgen hoger is dan de hoogste koers van vandaag. Gaps behoren tot het grootste risico van traders die hun positie overnight laten staan. ( > beleggen > analyse > technisch > koerspatronen)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/gap.htm

GAP

Generic Access Profile; overkoepelende standaard die ervoor zorgt dat dect-apparatuur van verschillende fabrikanten compatible is.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

GAP

* Graphics Arithmetic Processor: Beeldverwerkingschip.
* Generic Access Profile: Overkoepelende standaard die ervoor zorgt dat DECT-apparaten van diverse fabrikanten compatibel zijn.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

Gap

Een koerssprong, vaak gebruikt in de technische analyse. Een gap is een patroon in koersgrafiek dat ontstaat als de laagste koers van morgen hoger is dan de hoogste koers van vandaag.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/gap

gap

De uitsparing in een cilinder om bijvoorbeeld een rubberdoek of offsetplaat vast te kunnen zetten. Andere benamingen voor de gap in vellenoffset zijn cilinderkanaal of spankanaal. Bij gapless drukken ontbreekt deze opening en wordt derhalve gebruik gemaakt van sleeves (hulzen) die over de cilinder heen geschoven kunnen worden.
Gevonden op http://www.gianottenprintedmedia.nl/grafisch-woordenboek/details/gap-gaples

GAP

Gap up: wanneer de open van de candle hoger ligt dan de close van de vorige.
Gap down: wanneer de open van de candle lager ligt dan de close van de vorige.
Nasdaq GAP-Up bijvoorbeeld: de open vandaag ligt HOGER dan de close van gisteren.
Erg belangrijk bij daily-timeframe.
Gevonden op http://www.swingtrades.be/lexicon.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.