Zoek op

homepage

de homepage zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   ['hompetʃ] Verbuigingen:   homepage|s (meerv.) pagina van een website die een overzicht geeft van de hele inhoud van de site computers Voorbeelden:   `een overzichtelijke homepage`, `naar de homepage gaan`Synonie...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/homepage

HOMEPAGE

1) Computerterm 2) De eerste pagina van een website 3) Eerste pagina van een internetdocument 4) Eerste pagina van een website 5) Internetbegrip 6) Internetterm 7) Pagina op het web 8) Webpagina 9) Website
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/HOMEPAGE/1

Homepage

Een homepage (ook main page, home, homepagina, thuispagina, startpagina, hoofdpagina, frontpage, beginpagina of openingspagina genoemd) is één bepaalde webpagina van een website met de volgende eigenschappen: De term "homepage" komt uit het Engels en betekent letterlijk "thuispagina". Om het adres van de homepage zo eenvoudig mogelijk te hou...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Homepage

homepage

eerste pagina van een website met algehele informatie
Jaar van herkomst: 1994 (PC+ 3-11, 19, 15 )
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Homepage

De startpagina van een website.
Gevonden op http://www.emazing.nl/woordenlijst.htm

Homepage

Openingspagina of hoofdpagina van een website.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10230

Homepage

De homepage van een website is de eerste webpagina die geopend wordt wanneer de domeinnaam van een website wordt ingevoerd in de adressenbalk van een internetbrowser.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10792

Homepage

De eerste pagina van een website wordt een homepage (homepagina) genoemd. Dit is de openingspagina die je krijgt te zien als je het adres van een site heeft opgegeven aan de browser.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

Homepage

Hoofdpagina van een website. Homepages bevatten doorgaans links die naar andere pagina’s van de eigen site of van externe sites verwijzen. Sommige grote websites kunnen meerdere homepages bevatten.
Gevonden op http://www.iak.be/new/iakdownloads/internetglossarium.doc

homepage

eerste pagina van een website vb: op de homepage staat meestal een inhoudsopgave
Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=homepage

Homepage

de eerste pagina van een website
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

Homepage

(1) De term homepage kan op twee verschillende manieren opgevat worden. Soms wordt er een persoonlijke website bedoeld, een zogenaamde thuishonk (home). Vaker zal er echter een pagina bedoeld worden waar men bij binnenkomst op belandt: de beginpagina van een website. Een website kent altijd een pagina waarop men het eerst binnen komt, bijvoorbeeld ...
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Homepage

(1) Een Homepage is een beginpagina van een abonnee op Internet. Daarmee presenteert hij zich op het World Wide Web. Die gebruiker kan een particulier zijn, maar meestal gaat het om bedrijven en organisaties. Die kunnen daar allerlei informatie kwijt over producten en diensten. Maar ze kunnen ook iets aanbieden dat meteen gekocht kan worden.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Homepage

De eerste pagina van een website wordt een homepage (homepagina) genoemd. Dit is de openingspagina die je krijgt te zien als je het adres van een site heeft opgegeven aan de browser.
Gevonden op http://www.websitemaken.be/index.php?page=begrippenlijst

Homepage

(Letterlijk) thuispagina.
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

Homepage

Een homepage (thuis-pagina) wordt een pagina bedoelt op het World Wide Web (het Wereld Wijde Web). Veelal wordt hiermee de eerste pagina op een website bedoelt. Als je naar een website gaat, is dit vaak de eerste pagina waar een browser naar toe gaat. De webserver bepaald welke pagina dit is, b.v. index.htm, index.html, default.htm, etc.
Gevonden op https://www.weethet.nl/dutch/glossary.php
Geen exacte overeenkomst gevonden.