Zoek op

ifrs

IFRS is een stelsel van internationale boekhoudregels, bedoeld om de financiele rapportage van bedrijven in verschillende landen onderling eenvoudiger te kunnen vergelijken. Heette voorheen IAS ( > beleggen > algemene terminologie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/ifrs.htm

IFRS

Afkorting voor International Financial Reporting Standards. Set van verslaggevingsregels uitgevaardigd door de IASB. Nieuwe term die in de plaats is gekomen van IAS. Alle IFRS (en vrijwel alle IAS) regels zijn vanaf 1 januari 2005 verplicht van toepassing voor beursgenoteerde ondernemingen in lidstaten van de Europese Unie. In Nederland is het ook...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

IFRS

International Financial Reporting Standards
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

IFRS

International Financial Reporting Standard, Internationale standaard gericht op richtlijnen voor een bepaald terrein van de verslaggeving. Bijvoorbeeld IFRS 3: Fusies en overname {Externe Verslaggeving}. Ontwerp voor een International Financial Reporting Standard. In feite heeft de standaard dan de status van een Exposure Draft (ED). Standaard di.....
Gevonden op http://www.fons-vernooij.nl/bb-site/index.html

IFRS

1) International Financial Reporting Standard, Internationale standaard gericht op richtlijnen voor een bepaald terrein van de verslaggeving. Bijvoorbeeld IFRS 3: Fusies en overname {Externe Verslaggeving}.
2) Ontwerp voor een International Financial Reporting Standard. In feite heeft de standaard dan de status van een Exposure Draft (ED).
3)...
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

IFRS

International Financial Reporting Standards
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.