Zoek op

Optieregeling

Bij arbeidsongeschiktheidsverzekering de mogelijkheid dat een verzekeringnemer tegen extra premie kiest voor een optieregeling. Onder bepaalde voorwaarden mag hij dan de verzekerde jaarrente aanpassen aan zijn gestegen inkomen zonder dat hiervoor nieuwe medische waarborgen worden geëist. Is vooral van belang voor verzekeringnemers met een relatief...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

Optieregeling

Reglement binnen een onderneming waarin vastgelegd is wie er binnen een NV recht hebben op opties (op aandelen) als bijzondere beloning voor geleverde prestaties en onder welke condities die opties verkregen kunnen worden.
Gevonden op http://www.fons-vernooij.nl/bb-site/index.html

Optieregeling

(1) Bij arbeidsongeschiktheidsverzekering de mogelijkheid dat een verzekeringnemer tegen extra premie kiest voor een optieregeling. Onder bepaalde voorwaarden mag hij dan de verzekerde jaarrente aanpassen aan zijn gestegen inkomen zonder dat hiervoor nieuwe medische waarborgen worden geist.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Optieregeling

(2) Reglement binnen een onderneming waarin vastgelegd is wie er binnen een NV recht hebben op opties (op aandelen) als bijzondere beloning voor geleverde prestaties en onder welke condities die opties verkregen kunnen worden.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.