Chiffonade definities

Zoek op

Chiffonade

Chiffonade logo #10101) Keukenterminologie
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Chiffonade/1

Chiffonade

Chiffonade logo #10756'Chiffonade' is een manier om bladgroenten te snijden in lintvorm, door de blaadjes eerst te stapelen, vervolgens op te rollen en dan dwars op de rol te snijden. Deze techniek heet 'ciseleren.'
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Chiffonade

Chiffonade

Chiffonade logo #10384In fijne, lange reepjes of sliertjes gesneden kruiden, slasoorten, krab, zalm enz.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Chiffonade

Chiffonade logo #10945Het resultaat van het in fijne slierten snijden van bladgroenten en kruiden noemt men chiffonade.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Chiffonade

Chiffonade logo #10990 Bladgroenten of kruiden die worden opgerold om ze vervolgens dwars in dunne reepjes te kunnen snijden En juliènne (in zeer fijne reepjes) gesneden sla, zuring, witlof
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Chiffonade

Chiffonade logo #11641Een Franse culinaire uitdrukking voor in reepjes gesneden bladgroenten. De breedte varieert van 3 mm tot 1 cm.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.