Zoek op

crowdfunding

(crowd = mensenmassa) Manier om een project te financieren door particulieren de mogelijkheid te bieden ook met een klein bedrag te investeren. Bij voldoende deelname maken de kleintjes samen een groot kapitaal. Een alternatief als banken geen geld willen steken in een project.
Gevonden op https://www.cultureelwoordenboek.nl/economie/crowdfunding

Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers. ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Crowdfunding

Crowdfunding

Crowdfunding is een manier om een project te financieren zonder de tussenkomst van een bank. Het krediet wordt in plaats daarvan gefinancierd door meerdere geldschieters. Dat kunnen zowel zakelijke als particuliere investeerders zijn.
Gevonden op https://beginmetbeleggen.com/crowdfunding/

crowdfunding

vorm van publieke financiering - Woordfeit: Crowdfunding is een manier om een project of onderneming te financieren zonder afhankelijk te zijn van een bank of sponsor. De ondernemer probeert bij het grote publiek aan geld te komen (bijvoorbeeld via een oproep op internet); zodra genoeg mensen geld hebben toegezegd, kan het project van start gaan. C...
Gevonden op https://onzetaal.nl/uploads/nieuwsbrieven/crowdfunding.html

Crowdfunding

Crowdfunding is het proces van het verzamelen van geld voor een bepaald doel. Crowdfunding kan de oplossing zijn als je een prachtig idee hebt om een bedrijf mee op te richten of mee te laten groeien, maar dit niet gemakkelijk via de bank kan financieren. Hierin investeren kan een mooi rendement opleveren.
Gevonden op https://www.investeerders.nl/crowdfunding/
Geen exacte overeenkomst gevonden.