Duxelles definities

Zoek op

Duxelles

Duxelles logo #10101) Gerecht
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Duxelles/1

Duxelles

Duxelles logo #10361Een farce of vulling van gehakte champignons en sjalotten.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Duxelles

Duxelles logo #10945Mengsel van gebakken en fijngehakte ui en champignons.
Gevonden op http://www.rrr.nl

Duxelles

Duxelles logo #10360Mengsel van fijngehakte ui en champignons dat al roerende wordt verhit tot al het vocht eruit verdampt is. Duxelles wordt ook gebruikt als onderdeel van een farce
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Duxelles

Duxelles logo #10377Duxelles is een fijngehakt mengsel van champignons en sjalotjes. Dit mengsel wordt in boter gebakken en als vulling gebruikt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Duxelles

Duxelles logo #10384fijngehakte champignons, met ui, sjalot en spek, zacht gefruit.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Duxelles

Duxelles logo #10396Een farce of vulling van gehakte champignons en sjalotten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Duxelles

Duxelles logo #10877Mengsel van gebakken en fijngehakte ui en champignons.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Duxelles

Duxelles logo #10877Vroeger schreef men: tot ong. 1870: Huxelles; dan d'Huxelles; daarna Uxelles, d'Uxelles. Thans: duxelles. Het is een technische term; vulling van fijngesneden champignons, sjalotten, peterselie e.d. in de boter gesmoord en op smaak gebracht.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Duxelles

Duxelles logo #10912 Mengsel van gebakken en fijngehakte ui en champignons. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Duxelles

Duxelles logo #10945Is een fijngehakt mengsel van champignons en sjalotjes of uien. Dit mengsel wordt, al roerend, verhit in boter of olie tot al het vocht eruit verdampt is. Duxelles wordt onder andere gebruikt als vulling (farce).
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Duxelles

Duxelles logo #10945Vroeger schreef men: tot ong. 1870: Huxelles; dan d'Huxelles; daarna Uxelles, d'Uxelles. Thans: duxelles. Het is een technische term; vulling van fijngesneden champignons, sjalotten, peterselie e.d. in de boter gesmoord en op smaak gebracht.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Duxelles

Duxelles logo #10990 Mengsel van gebakken en fijngehakte ui en champignons
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.