Zoek op

Edge

==Personen== Personen met de (bij-)naam Edge of The Edge: ==The Edge== ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Edge

Edge

De term EDGE is naar het Nederlands niet echt goed te vertalen. Het is eigenlijk de voorsprong die je hebt bij een spel ten opzichte van de ander. ( > trading > moneymanagement)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/edge.htm

Edge

Deze afkorting staat voor enhanced datarate for gms evolution. Met de technologie zijn datasnelheden zijn te bereiken tot maximaal 384 kbps.
Gevonden op http://www.emazing.nl/woordenlijst.htm

EDGE

Enhanced Data rates for Global Evolution. Standaard voor de radio-interface voor onder andere GSM. EDGE maakt hoge datasnelheden mogelijk in bestaande GSM-netwerken door anders met beschikbare frequenties om te gaan. EDGE heeft een datasnelheid die zich tussen GPRS en UMTS bevindt.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

EDGE

Enhanced Data rates for GSM Evolution
Opvolger van GPRS waarbij grote hoeveelheden data via een GSM kunnen worden verzonden aan maximaal 384 kbps. Edge is het laatste stadium voor UMTS.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

EDGE

Enhanced Data rates for GSM Evolution, mobiele datacommunicatie met snelheid van 384 kb-s (momenteel 118 kb-s); zie PC pro dec 99
Gevonden op http://www.ming-automatisering.nl/Definities/

EDGE

Enhanced Data rates for GSM Evolution, techniek voor mobiele internet tot 384 kb-s
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

EDGE

( Enhanced Data Rates for Global Evolution) Enhanced Data Rates for Global Evolution (EDGE) en UMTS zijn elkaar aanvullende 3G-technologieën die samen zullen kunnen voldoen aan de behoefte van de operator aan 3G-netwerkcapaciteit in het hele land, om de verkeerstoename het hoofd te bieden. Beide technologieën ondersteunen hetzelfde type toepassi...
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

EDGE

Enhanced Data rates for Global/GSM Evolution. Aanvulling op het huidige GSM-netwerk, waarbij de gebruiker de beschikking krijgt over een veel hogere toegangssnelheid, tot 384 kbit/s. EDGE maakt snelle data-diensten over GSM mogelijk. Hiervoor zijn wel speciale terminals nodig.
Gevonden op https://www.weethet.nl/dutch/glossary.php
Geen exacte overeenkomst gevonden.