Zoek op

FILLER

1) Hongaarse munt 2) Jonge militair 3) Legerterm 4) Munt 5) Onervaren soldaat 6) Ongeoefend soldaat 7) Ongeoefende soldaat 8) Soldaat van de jongste lichting 9) Vreemde munt 10) Vreemde munt (hong.)
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/FILLER/1

Filler

[muziek] - Een filler is een meestal instrumentaal muziekstuk dat gebruikt wordt om korte pauzes in een radioprogramma op te vullen, of om de diskjockey de kans te geven een kort verhaaltje te vertellen, dat een vast onderdeel van het programma vormt: een aan- of afkondiging, een persoonlijk bedoeld verhaaltje. Meestentijds...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Filler_(muziek)

Filler

Chemisch inert, zeer fijn verdeeld materiaal dat aan elastomeren wordt toegevoegd om het verwerken te vergemakkelijken en de fysische eigenschappen te verbeteren, bijvoorbeeld de abrassieve weerstand en sterkte of verschillende hardheden creëren.
Gevonden op http://oil-seals.info/nl/technische-informatie/glossary/

Filler

Kartonnen strook Dit is een Engelse term waarmee een kartonnen strook wordt aangeduid die in eerstedag-enveloppen wordt aangebracht. Hierdoor wordt een duidelijker stempelafdruk verkregen en wordt voorkomen dat de envelop wordt gevouwen tijdens postaal vervoer.
Amerikaanse enveloppen Fillers komt men vooral tegen in Amerikaanse enveloppen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10501

filler

Hongaarse munt (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/filler2
Geen exacte overeenkomst gevonden.