Fondue definities

Zoek op

Fondue

Fondue logo #10101) Feestelijke maaltijd 2) Feestmaaltijd 3) Gerecht 4) Hartige versiering 5) In olie gebakken stukjes vlees 6) In pannen aan tafel bereide maaltijd 7) Kaasgerecht 8) Bereidingswijze 9) Maaltijd 10) Manier van vleesbereiding aan tafel 11) Vleesbereiding 12) Vleesmaaltijd
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fondue/1

fondue

fondue logo #11306gerecht van gesmolten kaas of hete olie waarin brood of vlees wordt gedompeld (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/fondue

Fondue

Fondue logo #10945Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op http://www.rrr.nl

Fondue

Fondue logo #10945Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op http://www.rrr.nl

fondue

fondue logo #10835gerecht waarbij met een speciale vork kleine stukjes brood, vlees e.d. in een hete substantie, bijvoorbeeld gesmolten kaas of hete olie, worden gedoopt
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/fondue

Fondue

Fondue logo #10877Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Fondue

Fondue logo #10877Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Fondue

Fondue logo #10912 Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Fondue

Fondue logo #10990 Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Fondue

Fondue logo #11641Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake of fruit in chocolade.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.