Fondue definities

Zoek op

Fondue

Fondue logo #10101) Bereidingswijze 2) Vleesmaaltijd 3) Hartige versiering 4) In olie gebakken stukjes vlees 5) In pannen aan tafel bereide maaltijd 6) Gerecht 7) Maaltijd 8) Manier van vleesbereiding aan tafel 9) Feestmaaltijd 10) Feestelijke maaltijd 11) Kaasgerecht 12) Vleesbereiding
Gevonden op https://mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fondue/1

fondue

fondue logo #10835gerecht waarbij met een speciale vork kleine stukjes brood, vlees e.d. in een hete substantie, bijvoorbeeld gesmolten kaas of hete olie, worden gedoopt als stofnaam
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/fondue

fondue

fondue logo #11344gesmoltenkaasgerecht
Jaar van herkomst: 1863 (Rijnhart I, 375b )
Gevonden op https://dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Fondue

Fondue logo #10877Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10877

Fondue

Fondue logo #10877Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10877

Fondue

Fondue logo #10912 Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10912

fondue

fondue logo #11306gerecht van gesmolten kaas of hete olie waarin brood of vlees wordt gedompeld (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op https://etymologiebank.nl/trefwoord/fondue

Fondue

Fondue logo #11641Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake of fruit in chocolade.
Gevonden op https://kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Fondue

Fondue logo #10756'Fondue' is een gerecht waarbij voedingsmiddelen in kleine stukjes worden ondergedompeld in een warme of hete vloeistof. Het moderne recept wordt geacht afkomstig te zijn uit Zwitserland.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Fondue

Fondue

Fondue logo #10945Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op https://rrr.nl

Fondue

Fondue logo #10945Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op https://rrr.nl

Fondue

Fondue logo #11646Fondue is een gerecht waarbij stukjes brood, vlees of groenten worden ondergedompeld in een hete saus. Fonduen wordt vaak gedaan met kaassaus, maar het is ook mogelijk om te fonduen met andere sauzen. [basiswoordenlijst groep 7]
Gevonden op https://wikikids.nl/Fondue
Geen exacte overeenkomst gevonden.