
1) Feestelijke maaltijd 2) Feestmaaltijd 3) Gerecht 4) Hartige versiering 5) In olie gebakken stukjes vlees 6) In pannen aan tafel bereide maaltijd 7) Kaasgerecht 8) Bereidingswijze 9) Maaltijd 10) Manier van vleesbereiding aan tafel 11) Vleesbereiding 12) Vleesmaaltijd
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fondue/1

gerecht van gesmolten kaas of hete olie waarin brood of vlees wordt gedompeld (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op
http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/fondue

Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

gerecht waarbij met een speciale vork kleine stukjes brood, vlees e.d. in een hete substantie, bijvoorbeeld gesmolten kaas of hete olie, worden gedoopt
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/fondue

Naam voor in boter geslonken of gesmolten groenten, vruchten, enz. Ook: Gerecht van gesmolten kaas, of met bouillon, of chocola
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake in chocolade
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Traditioneel gerecht van gesmolten kaas waarin stukjes brood worden gedoopt. Variaties zijn het dopen van stukjes vlees in hete olie (fondue bourguignonne) of bouillon en van stukjes cake of fruit in chocolade.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.