Zoek op

MANOEL

1) Steppekat
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MANOEL/1

Manoel

Manoel is een Portugese jongensnaam. Het betekent `God zij met ons`. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Manoel wordt voornamelijk gebruikt in Portugal. Wat zegt men in andere landen? Manuel (In Engelstalige landen, Spanje en in Portugal)
Gevonden op http://babybytes.nl/namen/jongens/Manoel

Manoel

De manoel of pallaskat (Otocolobus manul of Felis manul) is een klein katachtig roofdier uit de steppen van Centraal-Azië. Het is de enige soort uit het geslacht Otocolobus, dat nauw verwant is aan het geslacht Felis en vaak als een ondergeslacht wordt beschouwd. De soort werd voor het eerst beschreven door de natuuronderzoeker Peter Pallas, die ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Manoel

manoel

De manoel is een niet zo grote maar wel compact gebouwde kat met korte poten en een dichte, langharige vacht. Hij heeft een brede kop met wijduitstaande oorschelpen. Het is een goede klimmer die voorkomt op grote hoogten onder andere in de Himalaya. 
Andere namen: pallaskat
Wetensch. naam: Felis manul
Engelse naam: manul
Verspreid...
Gevonden op http://www.natuurinformatie.nl/ndb.wnf/natuurdatabase.nl/i000348.html

manoel

De manoel is een niet zo grote maar wel compact gebouwde kat met korte poten en een dichte, langharige vacht. Hij heeft een brede kop met wijduitstaande oorschelpen. Het is een goede klimmer die voorkomt op grote hoogten onder andere in de Himalaya.  (manoel < katachtigen < overig < roofdieren < zoogdieren)
Gevonden op http://www.wnf.nl/nl/bibliotheek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.