'Mise-en-place' is een term die in de horecasector gebruikt wordt om de gestructureerde voorbereiding van een maaltijd aan te duiden. Mise-en-place stamt uit het Frans (in de oorsprongstaal 'mise en place', zonder koppeltekens) en het betekent 'op zijn plaats klaarzetten'. Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Mise-en-place
'Mise-en-place' is een term die in de horecasector gebruikt wordt om de gestructureerde voorbereiding van een maaltijd aan te duiden. Mise-en-place stamt uit het Frans (in de oorsprongstaal 'mise en place', zonder koppeltekens) en het betekent 'op zijn plaats klaarzetten'. Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Mise-en-place
'Mise en Place' is een internationaal horeca uitzendbureau met ruim 50 vestigingen in 5 verschillende landen. Het uitzendbureau is voornamelijk actief in de hospitality branche en biedt met haar eigen merk (in de bediening, keuken, events en logistiek) tijdelijke arbeidskrachten, voornamelijk studenten, voor personeelsvraagstukken in de hospitality... Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Mise_en_Place