Zoek op

online

online bijv.naamw.Uitspraak:   [ɔnˈlɑjn] verbonden met een centrale computer of met internet Voorbeeld:   `De site is nu drie weken online.` © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: 'online' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/online

ONLINE

1) Computerterm 2) Gebruiksklaar (comp.) 3) Internetterm 4) Natuurlijke inzinking 5) Niet offline 6) Op het internet 7) Rechtstreeks verbonden met internet 8) Verbonden met een server 9) Verbonden met het internet 10) Verbonden met het net 11) Verbonden met internet
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/ONLINE/1

Online

Iets is online (het Engelse woord voor aan de lijn) wanneer het een actieve verbinding heeft met een netwerk, en offline wanneer dit niet zo is. Deze term wordt vooral in de IT gebruikt. Meer specifiek: Van dit laatste woordgebruik is een technische term uit de informatica afgeleid: ==Spelling== Op 1 augustus 2006 werd de officiële spelling van h...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Online

Online

Met openstaande verbinding. Van online communicatie is sprake wanneer er contact is via de (telefoon)lijn tussen zender en ontvanger (bijvoorbeeld de internetgebruiker en de provider).
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10230

Online

Gebruikmakend van beveiligde internetverbindingen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10236

Online

Het wel verbonden zijn met het Internet.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

online

Letterlijk vertaald betekent dit 'op de lijn' - hiermee wordt de verbinding met het internet bedoeld. Als je dus bijvoorbeeld aan het surfen, chatten of e-mail controleren bent, ben je 'online'.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11197

online

rechtstreeks verbonden met server of internet vb: als jij en ik online zijn, kunnen we met elkaar chatten
Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=online

online

(on-line) het contact hebben via een telefoon of vaste verbinding met Internet, een BBS of een andere electronische informatie dienst. Het tegenovergestelde is offline.
Gevonden op http://www.netadvies.nl/advies/woorden.html

Online

Wanneer een gebruiker verbinding heeft met een andere computer of met het internet. Door middel van een telefoonlijn met modem of een ADSL-modem kunt u via een internet service provider (zie provider) verbinding maken met het internet.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/o.php?id=3359

Online

De term online wordt gebruikt als iemand is verbonden met het Internet. Wanneer de verbinding er niet is, dan ben je offline.
Gevonden op http://www.websitemaken.be/index.php?page=begrippenlijst
Geen exacte overeenkomst gevonden.