Ragoût definities

Zoek op

ragout

ragout logo #1000de ragout zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [ ra'xu ] Afbreekpatroon: ra·gout Verbuigingen: ragouts (meerv.) dikke, gekruide saus met stukjes vlees, vis en/of groenten erin Voorbeeld: 'Ragout op toast als voorgerecht.' 9 definities...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/ragout

Ragout

Ragout logo #10101) Etenswaar 2) Gerecht 3) Gerecht (vlees) 4) Gestoofd gerecht 5) Gevulde saus 6) Keukenterminologie 7) Mengelmoes 8) Pikante saus met stukjes vlees 9) Salmi (van gebraden gevogelte) 10) Saus 11) Saus met stukjes vlees 12) Soep als saus 13) Soepachtig gerecht 14) Stukje vlees met saus 15) Stukjes vlees met gekruiden saus
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ragout/1

Ragout

Ragout logo #10101) Hutspot 2) Salmi 3) Salpicon 4) Vis
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ragout/1

Ragoût

Ragoût logo #10608Let op: Spelling van 1858 Fr., een vleeschgeregt, bereid met gekruide saus, die den eetlust opwekt. Ragoût à la diable, een mengelmoes van allerhande spijzen
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

ragout

ragout logo #11306gerecht van stukjes gesneden vlees in saus (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/ragout

Ragout

Ragout logo #10945is een gerecht waarbij je vlees, gevogelte, vis of groenten in gelijke stukken snijdt en in een gebonden blanke of bruine saus laat garen.
Gevonden op http://www.rrr.nl

Ragout

Ragout logo #10756 Ragout is een gerecht(Woorden boek Instituut voor de Nederlandse taal)(werk=anw.ivdnt.org) dat bestaat uit eerder gegaarde stukjes gesneden vlees, gevogelte of vis in een gekruide saus. Het woord ragout komt uit het Frans. Ragoûter betekent de smaak verbeteren. Voor de vlees of visproducten in de ragout kunnen dan ook restjes gebruikt worden van ...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Ragout

ragout

ragout logo #11619gerecht
Gevonden op https://uitleenwoordenbank.ivdnt.org/index.php/uitleen/zoek_gecombineerd_ca

ragout

ragout logo #11344gerecht
Jaar van herkomst: 1699 (WNT )
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Ragout

Ragout logo #10377Ragout is een gerecht waarbij u vlees, gevogelte, vis of groenten in gelijke stukken snijdt en in een gebonden saus laat garen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

ragoût

ragoût logo #10914
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Ragoût

Ragoût logo #10990 Vlees, vis, groenten enz in stukjes in een dikke saus
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.