Ratatouille definities

Zoek op

Ratatouille

Ratatouille logo #10101) Allegaartje 2) Allergaartje 3) Computeranimatiefilm 4) Dooreengestampte kost 5) Film van Pixar 6) Frans gerecht 7) Gerecht 8) Gerecht van allerlei gekookte groenten 9) Groentegerecht 10) Mengelmoes 11) Ratjetoe 12) Salmagundi 13) Stamppot 14) Voorgerecht
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ratatouille/1

Ratatouille

Ratatouille logo #10101) Ratjetoe 2) Stamppot
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ratatouille/1

Ratatouille

Ratatouille logo #10608Let op: Spelling van 1858 Fr., dooreengestampt middagëten der soldaten, door gaans Ratjetoe geheeten
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

ratatouille

ratatouille logo #11306ratatoelje (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/ratatouille

ratatouille

ratatouille logo #10835 1) pittig Frans gerecht dat bestaat uit een mengelmoes van diverse gestoofde groenten, meestal met aubergine, courgette, tomaat, paprika, ui en knoflook als bestanddelen 2) verzameling van zeer uiteenlopende zaken; mengelmoes
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/ratatouille

ratatouille

ratatouille logo #11344(ratatoelje - ratatouille) gerecht
Jaar van herkomst: 1833 (WNT ratjetoe )
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Ratatouille

Ratatouille logo #10377Een ratatouille is een groentegerecht uit de Provençaalse keuken. Het bevat aubergines, courgettes, uien, tomaten en knoflook. De groenten worden gaar gesmoord en vormen zo een lekker bijgerecht bij gebraden vlees of gebakken vis.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Ratatouille

Ratatouille logo #10384Groentenmengeling (Provençaals) met aubergine, courgette, paprika, ui, tomaten, knoflook en diverse kruiden die meestal in kleine blokjes wordt gesneden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Ratatouille

Ratatouille logo #10945Een ratatouille is een groentegerecht uit de Provençaalse keuken. Het bevat aubergines, courgettes, uien, tomaten en knoflook. De groenten worden gaar gesmoord en vormen zo een lekker bijgerecht bij gebraden vlees of gebakken vis.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Geen exacte overeenkomst gevonden.