
de salpicon zelfst.naamw.
dikke ragout die men o.a. gebruikt voor het vullen van een kroket Gevonden op
https://woorden.org/woord/salpicon

1) Ragout 2) Keukenterminologie 3) Frans gerecht 4) Dikke ragout als vulling
Gevonden op
https://mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Salpicon/1

Samenstelling van kleine, vrijwel gelijke blokken of blokjes gare grondstof, nl. vis, garnalen, kreeft, vlees, wild, gevogelte, ganzelever, ham, tong, cham pignons, wortelgroenten, artisjok, truffel, enz. Salpicons kunnen bestaan uit één grondstof (s-simples) of uit meer dan twee (s-composés). In de laatste gevallen worden ze gemengd soort bij...
Gevonden op
https://encyclo.nl/lokaal/10877

Samenstelling van kleine, vrijwel gelijke blokken of blokjes gare grondstof, nl. vis, garnalen, kreeft, vlees, wild, gevogelte, ganzelever, ham, tong, cham pignons, wortelgroenten, artisjok, truffel, enz. Salpicons kunnen bestaan uit één grondstof (s-simples) of uit meer dan twee (s-composés). In de laatste gevallen worden ze gemengd soort bij...
Gevonden op
https://encyclo.nl/lokaal/10945

In kleine stukjes of blokjes gesneden vlees, gevogelte of groente, gebonden met een saus, altijd gebruikt voor een vulling
Gevonden op
https://encyclo.nl/lokaal/10990

Stukjes of blokjes vlees, vis of groente gebonden met saus, een dikke ragoût als vulling in kroketten.
Gevonden op
https://kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

In kleine blokjes gesneden vlees, vis, schaaldieren, groenten, apart, of gemengd en gebonden met een saus altijd gebruikt voor een vulling.
Gevonden op
https://rrr.nl

In kleine blokjes gesneden vlees, vis, schaaldieren, groenten, apart, of gemengd en gebonden met een saus altijd gebruikt voor een vulling.
Gevonden op
https://sjeef.nl/Recepten/ABC/abcs.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.