Zoek op

Spaarverzekering

[België] - Een spaarverzekering is in België een spaarformule die niet afhangt van een bank zoals gebruikelijk, maar van een verzekeraar. Bij een spaarverzekering betaalt de verzekerde premies die een bepaalde basisrente opbrengen, die wordt aangevuld met een winstdeelname. Die premies zijn flexibel en het geld kan ook fl...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Spaarverzekering_(België)

Spaarverzekering

Een verzekering waarbij gedurende minimaal 15 jaar een kapitaal wordt opgebouwd via het betalen van levensverzekeringspremies. Het gerealiseerde rendement is onder bepaalde voorwaarden fiscaal onbelast. De verzekering stopt bij overlijden of bij leven op de einddatum en keert dan een bepaald bedrag uit. Zie ook: kapitaalverzekering.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10474

Spaarverzekering

Dat deel van een levensverzekering dat niet de dekking van het overlijdensrisico beoogt, maar de vorming van een in de toekomst, onafhankelijk van het overlijden van de verzekerde, uit te keren kapitaal. ~ Zie ook: Spaarpremie.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

Spaarverzekering

Dat deel van een levensverzekering dat niet de dekking van het overlijdensrisico beoogt, maar de vorming van een in de toekomst, onafhankelijk van het overlijden van de verzekerde, uit te keren kapitaal. Zie ook `Spaarpremie`.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.