
Mayonaise vermengd met hardgekookte eierdooiers, kappertjes, augurken, peterselie, bieslook en kruiden.
Gevonden op
https://encyclo.nl/lokaal/10384

Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op
https://encyclo.nl/lokaal/10396

Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op
https://kooknieuws.nl/vaktermen/

'Tartaarsaus' is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van hard gekookt ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Tartaarsaus wordt vooral gegeten bij gebakken vis of bij gefrituurde gerechten zoals friet, calamares, scampi, en andere hartige hapjes.
Gevonden op
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tartaarsaus
Geen exacte overeenkomst gevonden.