Tartaarsaus definities

Zoek op

Tartaarsaus

Tartaarsaus logo #10384Mayonaise vermengd met hardgekookte eierdooiers, kappertjes, augurken, peterselie, bieslook en kruiden.
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10384

Tartaarsaus

Tartaarsaus logo #10396Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10396

Tartaarsaus

Tartaarsaus logo #10361Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op https://kooknieuws.nl/vaktermen/

Tartaarsaus

Tartaarsaus logo #10756'Tartaarsaus' is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van hard gekookt ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Tartaarsaus wordt vooral gegeten bij gebakken vis of bij gefrituurde gerechten zoals friet, calamares, scampi, en andere hartige hapjes.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Tartaarsaus
Geen exacte overeenkomst gevonden.