Visfumet definities

Zoek op

Visfumet

Visfumet logo #10101) Visbouillon
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Visfumet/1

Visfumet

Visfumet logo #10361Visfumet wordt getrokken uit graten en koppen van vissen, samen met grof gesneden ui, grof gesneden selderij, een kruidentuiltje, citroensap en boter in water en witte wijn. Alle magere witte vissoorten zoals tong, tarbot, tongschar, heilbot, griet, rode poon en kabeljauw zijn geschikt. De kieuwen en vissenogen moeten altijd verwijderd worden.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Visfumet

Visfumet logo #10360Een door inkoken geconcentreerde visbouillon die o.a. wordt gebruikt als basis voor sauzen
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Visfumet

Visfumet logo #10403Een door inkoken geconcentreerde vis bouillon die o.a. wordt gebruikt als basis voor sauzen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Visfumet

Visfumet logo #10912 Kookvocht van vis gezeefd en licht ingekookt. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Visfumet

Visfumet logo #10945Kookvocht van vis gezeefd en licht ingekookt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Visfumet

Visfumet logo #10990 Visfumet wordt getrokken uit graten en koppen van vissen, samen met grof gesneden ui, grof gesneden selderij, een kruidentuiltje, citroensap en boter in water en witte wijn Alle magere witte vissoorten zoals tong, tarbot, tongschar, heilbot, griet, rode poon en kabeljauw zijn geschikt De kieuwen en vissenogen moeten altijd verwijderd worden
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Visfumet

Visfumet logo #11641Kookvocht van vis, gezeefd en licht ingekookt voor gebruik in sauzen en soepen.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.