Zoek op

waarnemer

de waarnemer zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   ['warnemər] Verbuigingen:   waarnemer|s (meerv.) de waar|neemster zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   ['war|nemstər] Verbuigingen:   waarneemster|s (meerv.) iemand die iets waarneemt (1) of waarnemingen doe...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/waarnemer

WAARNEMER

1) Beroep 2) Beschouwer 3) Bespieder 4) Handelsagent 5) Invaller 6) Kijker 7) Observant 8) Observator 9) Opiniepeiler 10) Plaatsvervanger 11) Spectator 12) Tijdelijke vervanger 13) Verkenner 14) Vervanger
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/WAARNEMER/1

Waarnemer

Iemand die een meteorologische waarneming verricht. Een betrouwbare waarneming staat aan de basis en aan het einde van de weersverwachting. Een waarneming bestaat uit metingen van een aantal meteorologische elementen, zoals luchtdruk en temperatuur. Andere elementen zijn schattingen, zoals de hoeveelheid en de hoogte van de bewolking en het zicht.
Gevonden op http://home.kpn.nl/neele050/woordenboek/W.html

Waarnemer

Engels: observer. Iemand die door de Commissie is aangesteld om een referee bij te staan bij het nemen van beslissingen in kwesties van feitelijke aard en om hem elke overtreding van een Regel te melden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10290

Waarnemer

De functionaris die voor de volledige continuïteit van een functie zorg draagt, ter tijdelijke vervanging van een andere functionaris. In het geval van de directe patiëntenzorg betekent dit het tijdelijk overnemen van het behandelaarschap.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11110
Geen exacte overeenkomst gevonden.