
Gaargemaakte spijzen, die met een saus en gelei worden opgemaakt en afgewerkt. Worden koud geserveerd, dient meestal voor Hors d'Oeuvre.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

warme bereiding van gevogelte of wild, doch koud geserveerd.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Een warm bereid maar koud opgediend gerecht. Bijvoorbeeld: koude kip in een salade als voorgerecht.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Gaargemaakte spijzen, die met een saus en gelei worden opgemaakt en afgewerkt. Worden koud geserveerd, dient meestal voor Hors d'Oeuvre.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Bereiding die warm werd klaargemaakt en koud wordt geserveerd Deze kan van vlees, gevogelte, vis of wild zijn De stukken zijn eerst afgekoeld, genapeerd met een witte of bruine saus en daarna met gelei afgeglansd
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.