Zoek op

Commodity

Een commodity is een bulkgoed, een massa-geproduceerd ongespecialiseerd product, veelal een vervangbaar goed als grondstoffen en agrarische producten. Als zodanig is het ook een beleggingsklasse die worden verhandeld via termijncontracten op de beurs, maar ook daarbuiten worden commodity`s verhandeld. ==Karakteristieken== Een exacte definitie van....
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Commodity

commodity

Term die in de wereld van de termijnhandel wordt gebruikt voor grondstoffen. Denk aan olie en gas, metalen als Goud, tin, papaldium maar ook sinaasappelsap, aardappelen, cacao en koffie. ( > beleggen > effecten > termijncontracten)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/commodity.htm

Commodity

Een commodity is een bulkproduct waarvan de prijs volledig door vraag en aanbod wordt bepaald. Voorbeeld van commodities zijn olie, graan en koffie.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Commodity

Commodity

Commodities zijn grondstoffen en bulkgoederen. Denk hierbij aan agrarische producten (aardappelen, fruit) maar ook olie en metalen (goud, zilver).
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_c.asp

Commodity

Commodity's zijn grondstoffen en bulkgoederen. Denk hierbij aan agrarische producten (aardappelen, fruit) maar ook aan olie en metalen (goud, zilver).
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/c.html

Commodity

de commodity is het gas zelf, dus de gasmoleculen.
Gevonden op https://www.energy-check.nl/energie-woordenboek-begrippenlijst/
Geen exacte overeenkomst gevonden.