Fruiten definities

Zoek op
Zie ook: fruit

fruiten

fruiten logo #1000fruiten werkw. Uitspraak: [ 'frœytə(n) ] Afbreekpatroon: frui·ten Vervoegingen: fruitte (verl.tijd enkelv.) Vervoegingen: heeft gefruit (volt.deelw.) (ui) lichtbruin bakken Voorbeeld: 'een ui in stukjes snijden en fruiten in boter' Synoniemen: bakken 13 definities...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/fruiten

Fruiten

Fruiten logo #10101) Aanbakken 2) Bakken 3) Bakmethode 4) Bruin braden 5) Bruinbraden 6) Fricasseren 7) Goudbruin bakken 8) In kokend vet lichtbruin bakken 9) Keukenterm 10) Bereidingswijze 11) Kookterm 12) Rullen 13) Uitje bakken
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fruiten/1

Fruiten

Fruiten logo #10101) Bakken 2) Bakmethode
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fruiten/1

fruiten

fruiten logo #11306groente in vet of olie bakken (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/fruiten

Fruiten

Fruiten logo #10361In hete olie of boter goudbruin bakken. Glazig fruiten ( of zweten) is zonder kleuren bakken.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Fruiten

Fruiten logo #10945Het bakken van fijngesneden uien of groente tot ze licht bruin zijn
Gevonden op http://www.rrr.nl

Fruiten

Fruiten logo #10945aanfruiten of aanzweten: is een kooktechniek waarbij groenten in vet of olie worden gebakken zonder dat er een verkleuring ontstaat of ze maximum een licht goudgele kleur krijgen. Fruiten wordt gedaan om het aroma te verbeteren en de groenten een vollere smaak te geven. De meest voorkomende groente om te fruiten zijn uien en sjalotten.
Gevonden op http://www.rrr.nl

fruiten

fruiten logo #11619bruin braden
Gevonden op https://uitleenwoordenbank.ivdnt.org/index.php/uitleen/zoek_gecombineerd_ca

Fruiten

Fruiten logo #10329Het bakken van ingrediënten, in vet of olie in de koekenpan, vaak ook om de ingrediënten te kleuren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10329

Fruiten

Fruiten logo #10360Het bakken van fijngesneden uien en-of groenten tot ze lichtbruin van kleur zijn
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Fruiten

Fruiten logo #10384in korte tijd bruin bakken.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Fruiten

Fruiten logo #10403Het bakken van fijngesneden uien en-of groenten tot ze lichtbruin van kleur zijn.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Fruiten

Fruiten logo #10877Het bakken van fijngesneden uien of groente tot ze licht bruin zijn
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

fruiten

fruiten logo #10914In hete olie of boter goudbruin bakken. Glazig fruiten (of zweten) is zonder kleuren bakken.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Fruiten

Fruiten logo #10990 In een open pan met vet, op een laag vuur, onder zo nu en dan omscheppen, zachtjes lichtbruin en-of glazig bakken van bijv uien en-of andere groenten
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Fruiten

Fruiten logo #11588In een open pan met vet, op een laag vuur , onder zo nu en dan omscheppen, zachtjes lichtbruin en/of glazig bakken van bijv. uien en/of andere groenten.
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcf.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.