Zoek op

MOR

1) Austronesische taal 2) Austronetische taal 3) Nederlandse portretschilder 4) Plaats in hongarije 5) Water 6) Wegstervend (afk.)
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MOR/1

Mor

Mor is een Ierse meisjesnaam. Het betekent `grote`. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Mór wordt voornamelijk gebruikt in Schotland en in Ierland. Het is een verkorte vorm van Maureen, gebruikt in Ierland en in Engelstalige landen. Zie ook In Schotland:
Gevonden op http://babybytes.nl/namen/meisjes/Mor

Mor

[Austronesische taal] - Het Mor is een Austronesische taal die wordt gesproken op de Mor-eilanden en op de Mambor-eilanden in Papoea, Oost Indonesië. Er is nog een taal die Mor heet die in West-Papoea wordt gesproken, dit is een Papoeataal waarvan de sprekers op het Bomberai schiereiland wonen. De Austronesische Mor wordt ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Mor_(Austronesische_taal)

Mor

[Jungleboek] - Mor is een personage uit het Junglebook. Hij is een pauw die erg trots is op zijn veren. ==Scouting== Mor wordt soms als naam gebruikt voor welpenleiders. Daar houdt hij met de horde complimenten rondjes over uiterlijk en innerlijk. Ook vind hij het leuk om met de kinderen met kleding bezig te zijn. Zo kijkt ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Mor_(Jungleboek)

mor

•berg •zee •zee • [familie
Gevonden op http://nl.wiktionary.org/wiki/mor

MOR

Mu-opiaat receptor.
Gevonden op http://www.dehelianthus-haarlem.nl/newhtml/lexicon/list_A.html

mor

mor:humusvorm waarbij de humus nog nauwelijks verwerkt is door bodemdieren, de humus ligt meestal in de vorm van halfverteerd strooisel boven op de minerale ondergrond.
Gevonden op http://www.nev.nl/thijsse/woordenlijst.html

MOR

[Aardrijkskunde] een berg op de bodem van de zee, enkel botsing twee oceanische platen uit elkaar tenzij eiland
Gevonden op https://quizlet.com/109818182/aardrijkskunde-flash-cards/
Geen exacte overeenkomst gevonden.