Zoek op

opstalverzekering

De verzekering voor schade aan of tenietgaan van een huis, schuur, garage, enz. (bron: huizenveiling. nl) door bijv. ...
Gevonden op https://www.economischwoordenboek.nl?zoek=opstalverzekering

OPSTALVERZEKERING

1) Schadeverzekering
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/OPSTALVERZEKERING/1

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is verzekerd. Een opstalverzekering is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen. Het artikel brandverzekering omschrijft de brandverzekeringen in het algemeen. ==Dekking== De diverse verzekeraars hebben vaak...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Opstalverzekering

Opstalverzekering

[Nederland] - {Hoofding te beoordelen} == Toegevoegd 04-09 te verwijderen vanaf 18-09 == === Toegevoegd 04-09: Deel 1 === === Toegevoegd 04-09: Deel 2 === === Toegevoegd 04-09: Deel 3 === ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Opstalverzekering_(Nederland)

Opstalverzekering

De opstalverzekering is de verzekering van je woonhuis. Met een opstalverzekering is jouw woonhuis, en ook alles wat vast in je woonhuis zit, verzekerd tegen schade. Dit geldt ook voor eventuele bijgebouwen en de erfafscheiding. Bij schade moet je denken aan bijvoorbeeld schade door brand of inbraak. Als je voor je koopwoning een hypotheek af wilt ...
Gevonden op http://www.anwb.nl//verzekeringen/begrippen/opstalverzekering

Opstalverzekering

Een opstalverzekering, ook wel brandverzekering, is een must voor ieder bedrijfsgebouw. Een opstalverzekering zorgt voor dekking tegen brandschade. Brandverzekering inclusief... Kijk altijd goed wat binnen de brandverzekering wordt meegerekend. Het advies is zeker naar de voorwaarden voor glas en de fundering te kijken. Ook afspraken over de expert...
Gevonden op http://www.bedrijfspand.com/vastgoed-begrip/opstalverzekering/

opstalverzekering

Onder een opstalverzekering verstaan we een verzekering die de schade dekt aan gebouwen exclusief de roerende goederen die zich daarin bevinden. ( > verzekeren)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/opstalverzekerin

Opstalverzekering

Verzekering van uw huis tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem en inbraak.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10126

Opstalverzekering

Een verzekering die dekking biedt ingeval van schade aan, of bij geheel of gedeeltelijk tenietgaan van een huis, schuur, garage enz., door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, vandalisme en dergelijke.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10154

Opstalverzekering

De opstalverzekering dekt de schade aan het gebouw, de hierbij behorende bijgebouwen, terreinafscheidingen en dergelijke door brand en de daarbij gelijkgestelde gevaren.
Bij een uitgebreide verzekering zijn tevens een aantal met name op de polis genoemde gevaren gedekt, waaronder storm, inbraak, waterschade, aanrijding enzovoort.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering voor schade aan of tenietgaan van een huis, schuur, garage, enz. door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, vandalisme.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10264

Opstalverzekering

Verzekeringsvorm die de verzekeringnemer verzekert tegen de kosten van herbouw van het casco. De eigenaar van een woning, of dat nu nieuwbouw is of bestaande bouw, dient zijn bezit te verzekeren. De opstalverzekering dekt de financiële gevolgen van brand. Tegen een wat hogere premie kan ook stormschade, blikseminslag, schade door water dat uit lei...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10474

opstalverzekering

Een opstalverzekering verzekert tegen schade, bijvoorbeeld door brand, aan een gebouw. Daarom hoort bij het kopen van een huis altijd het afsluiten van een opstalverzekering.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10679

Opstalverzekering

Daarmee is uw huis (niet de inboedel) verzekerd tegen brand, storm, blikseminslag en andere rampen. Verplicht voor het afsluiten van een hypotheek.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10766

Opstalverzekering

De verzekering voor schade of tenietgaan van een huis, schuur, garage e.d. Door bijvoorbeeld blikseminslag, brand.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/opstalverzekering

Opstalverzekering

Een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd) is een verzekering waarin uw huis tegen risico's als brand, storm, inbraak en andere schade verzekerd is.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_o.asp

Opstalverzekering

De verzekering voor schade aan of tenietgaan van een huis, schuur, garage, enz. door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, vandalisme.
Gevonden op http://www.hypotheekwoordenboek.nl/O

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een schadeverzekering voor uw woning, die schade dekt als gevolg van bijvoorbeeld brand, wateroverlast en blikseminslag. Als verzekerd bedrag wordt vaak de herbouwwaarde van de woning genomen. De herbouwwaarde is het totaal aan kosten, dat benodigd is om de woning in dezelfde staat te herbouwen.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

opstalverzekering

[Maatschappijleer] verzekering tegen de schade aan een woning of gebouw door brand, storm en bliksem.
Gevonden op https://quizlet.com/118694042/maatschappijleer-begrippen-flash-cards/

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering is uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Deze verzekering is verplicht als u een hypotheek afsluit. Een opstalverzekering heet ook wel een woonhuisverzekering.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/hypotheken/hypotheken-abc/o.html

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering (ookwel woonhuisverzekering genoemd) is je huis verzekerd bij schade door storm, brand, inbraak of water. Bij deze verzekering zijn alle vaste delen van je huis verzekerd, zoals het dak, de muren, keuken en tuinhuis. Het verzekeren van je meubels gaat via de inboedelverzekering.
Gevonden op https://www.fbto.nl/woonhuisverzekering/paginas/opstalverzekering.aspx

Opstalverzekering

De opstalverzekering dekt schade aan een woning en alles wat bij een woning hoort aan de buitenzijde, zoals een schutting, omheining, schuur of bijvoorbeeld een garage. De opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd.
Gevonden op https://www.kamersinnederland.nl/begrippenlijst
Geen exacte overeenkomst gevonden.