Zoek op

Tartaarsaus

Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en-of bieslook. Tartaarsaus wordt vooral gegeten bij gebakken vis of bij gefrituurde gerechten zoals frietjes, calamares, scampi, en andere hartige hapjes. In Tsjec...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Tartaarsaus

Tartaarsaus

Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10361

Tartaarsaus

Mayonaise vermengd met hardgekookte eierdooiers, kappertjes, augurken, peterselie, bieslook en kruiden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Tartaarsaus

Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10396
Geen exacte overeenkomst gevonden.