
Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op
http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van hard gekookt ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook. Tartaarsaus lijkt enigszins op remoulade en wordt weleens verward met ravigote. Tartaarsaus wordt vooral gegeten bij gebakken vis of bi...
Gevonden op
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tartaarsaus

Mayonaise vermengd met hardgekookte eierdooiers, kappertjes, augurken, peterselie, bieslook en kruiden.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Een mayonaise met de helft van de eierdooiers aanmaken. De overige eierdooiers hardgekookt in stukjes toevoegen, samen met fijngehakte kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook ( alles fijn gehakt). Kruiden met peper en Worcestershiresaus.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396
Geen exacte overeenkomst gevonden.