Zoek op

aanschrijving

vastgoedrecht: brief waarin een persoon wordt verzocht of gesommeerd iets te doen of na te laten. Bijv. de gemeentelijke ...
Gevonden op https://www.juridischwoordenboek.nl/zoek/aanschrijving

Aanschrijving

Verplichting om uw huis eerst aan de gemeente te koop aan te bieden als u weg wilt. De gemeente heeft dit recht soms, in het belang van de ruimtelijke ordening.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10126

Aanschrijving

Een aanschrijving is een schriftelijke mededeling van het college van Burgemeester en Wethouders dat de eigenaar van een onroerende zaak verplicht is voorzieningen te treffen ten aanzien van bijvoorbeeld achterstallig onderhoud.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10264

aanschrijving

•toezending van ambtelijke mededeling of bevel. •het stuk zelf.
Gevonden op http://nl.wiktionary.org/wiki/aanschrijving

aanschrijving

aanschrijving zelfst.naamw. toezending van ambtelijke mededeling of bevel het stuk zelf Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: 'aanschrijving' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met aans...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/aanschrijving

Aanschrijving

schriftelijke mededeling van het college van Burgemeester en Wethouders dat de eigenaar van een onroerende zaak verplicht is voorzieningen te treffen. Dikwijls gaat het hierbij om het opheffen van achterstallig onderhoud.
Gevonden op http://www.hypotheekwoordenboek.nl/A

Aanschrijving

Een aanschrijving is een schriftelijke mededeling van het college van Burgemeester en Wethouders aan de eigenaar van een onroerende zaak, dat deze verplicht is voorzieningen te treffen. In vele gevallen gaat het om achterstallig onderhoud.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.